Wij danken onze partners voor het mede mogelijk maken van de Week van Zorg en Welzijn!

 

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport maakt het mogelijk dat deze campagne gevoerd kan worden. Nederland gezond en wel. Dat is het motto van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Schoonheid, gezondheid en verzorging zijn het hart van iedere D.I.O. drogisterij waar de consument op nummer één staat. De D.I.O. drogist neemt de tijd voor haar klanten en onderscheidt zich van de concurrentie door een open en warme benadering van haar klanten.

 

philadelphia-logoPhiladelphia is een landelijke zorginstelling. Wij begeleiden mensen met een verstandelijke beperking en willen dat onze cliënten mede dankzij ons werk gelukkig kunnen zijn. En het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij doen ons werk vanuit een christelijke visie. Met hart en ziel, elke dag weer. En met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht en professionaliteit.

 

Heel Holland Zorgt is een platform van social media en tv waarbij op betrokken wijze bijzondere verhalen van liefde en passie uit zorg en welzijn worden verteld en in beeld worden gebracht.

 

DagjeWellness.nl is hét kennisplatform over wellness. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor je eerste keer wellness, maar ook inspiratie en leuke wellness weetjes. DagjeWellness.nl heeft zes wellnessresorts onder haar hoede: de Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur, SpaSense & SpaWell.

Allin1Mediaservice is een allround mediaservicebureau. Met een frisse blik op het huidige medialandschap en een kritische kijk op alle toekomstmogelijkheden, functioneren ze graag als partner in het vertalen van uw boodschap in een passend medium.

FNV is de grootste vakbond van Nederland. Wij maken Nederland eerlijker en sterker. Door op te komen voor iedereen die werkt, wil werken of heeft gewerkt. Onze inzet? Meer echte banen, minder werkdruk en flexibilisering. Dat bereiken we alleen als we het samen doen. Niet ieder voor zich, maar met elkaar. In het Zorgcollectief FNV/Menzis komen werk en gezondheid samen. FNV-leden krijgen korting op verzekeringen en profiteren van extra’s zoals een jaarlijkse check van je gezondheid, de onafhankelijke Werk & Gezondheid Arts en de mantelzorgservice ‘Zorg voor elkaar’.

 

Smienk Trapliften levert zowel nieuwe als gebruikte trapliften. Door trapliften her te gebruiken kunnen deze al vanaf € 1690 worden aangeboden. Hierdoor is een traplift voor iedereen bereikbaar en worden er niet nodeloos goede trapliften weggegooid. Bij plaatsing is de gebruikte traplift weer als nieuw en wordt geleverd met 5 jaar garantie i.c.m. onderhoud.

 

Met de YourGift Card geef je altijd een origineel cadeau. YourGift Cards zijn te besteden bij meer dan 6000 restaurants, warenhuizen, wellnesscentra, kledingwinkels, parfumerieën, online shops en onze eigen webshop. Denk aan merken als Fonq.nl, Lucardi.nl, Rivièra Maison, Ici Paris XL, Praxis, Wildlands, de Bijenkorf en Topbloemen.nl! Ook kun je de YourGift Card verzilveren voor een Bol.com-, Mediamarkt- of Weekendjeweg- cadeaukaart in de YourGift webshop.

 

 

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar zijn. In dertien Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, in twaalf Ronald McDonald Huiskamers kunnen families in huiselijke sfeer ontspannen en in drie (aangepaste) vakantiehuizen komen gezinnen met een zorgintensief kind op adem tijdens een welverdiende vakantie. Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en functioneert dankzij vrijwilligers, sponsors en donaties. #keepingfamiliesclose www.kinderfonds.nl

DA drogist

DA staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment. Onze gedachte: Als je lekker in je vel zit, sta je positief in het leven. DA helpt je dan ook graag om je fris, gezond en mooi te voelen!
DA is een landelijk sterk merk met zelfstandig ondernemers. Lokaal ondernemerschap staat centraal, evenals deskundigheid, advies en aandacht voor de klant. Met een passend en compleet assortiment, tegen een eerlijke prijs en met de beste acties. DA Drogisterij & Parfumerie winkels vind je in heel Nederland én online op www.da.nl.