Organisaties


Deelnemen als organisatie?
Iedere organisatie in zorg en welzijn kan meedoen aan de Week van Zorg en Welzijn! Neem contact op met je regionale werkgeversorganisatie om je aan te melden voor de Week van Zorg en Welzijn en voor meer informatie. Promotiemateriaal is ook te bestellen via de werkgeversorganisatie in jouw regio. Onder welke regionale werkgeversorganisatie jouw organisatie valt kun je in de lijst onderaan deze pagina vinden.

Op welke manier kan ik deelnemen?
Je kunt de activiteit of open dag tijdens de Week van Zorg en Welzijn voor jouw organisatie zo groot maken of zo klein houden als je zelf wilt. Ook met een kleine activiteit zoals een informatiemarktje of poffertjes bakken voor de kinderen uit de buurt kun je deelnemen! Heb je inspiratie nodig van wat er allemaal mogelijk is? Blader eens door ons ideeënboekje. Hier vind je voorbeelden van activiteiten die de afgelopen jaren georganiseerd zijn. In een aantal gevallen is er zelfs een kant en klaar draaiboek voor je beschikbaar! Heb je vragen? Neem dan contact op met je regionale werkgeversorganisatie.

Wat komt er allemaal bij mijn deelname kijken?
Bij deelname aan de Week van Zorg en Welzijn moet je op een aantal dingen letten. Zorg bijvoorbeeld dat je op tijd je promotie materiaal bestelt en dat je de activiteit aanmeldt voor onze website. Dit wervingsdocument is een duidelijk overzicht van welke acties wanneer moeten plaatsvinden. Heb je vragen? Neem dan contact op met je regionale werkgeversorganisatie.

Regionale Werkgeversorganisaties
Hieronder kun je vinden met welke regionale werkgeversorganisatie jij contact kunt opnemen voor een deelname aan de Week van Zorg en Welzijn.

Rijnstreek Care2Care
Rijnmond deRotterdamseZorg
Groot Amsterdam, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord SIGRA
Noord-Brabant Transvorm
Utrecht, Amersfoort en Gooi- & Vechtstreek Utrechtzorg
Kennemerland, Amstelland en Meerlanden samen Voor Betere Zorg
Zeeland ViaZorg
Twente, Achterhoek, IJssel-Vecht en Stedendriehoek/Noordwest-Veluwe WGV Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid WGV Zorg en Welzijn Zuid-holland Zuid
Zuid-, Midden- en West- Gelderland WZW
Limburg Zorg aan Zet
Groningen, Friesland, Drenthe ZorgpleinNoord
Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord ZorgZijn Werkt
Flevoland Zowelwerk
Week van Zorg en Welzijn
Week van Zorg en Welzijn - Organisaties