Campagne Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn wordt georganiseerd door de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn die samenwerken in Stichting RegioPlus. De Week van Zorg en Welzijn heeft als doel om potentiële zij- en herinstromers te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. De data voor de Week van Zorg en Welzijn 2020 zijn nog niet bekend.

Promotiemateriaal
Promotiemateriaal voor 2020 is nog niet te bestellen.

Deelnemen als organisatie?
Neem contact op met je regionale werkgeversorganisatie om je aan te melden voor de Week van Zorg en Welzijn en voor meer informatie.

De Week begint met Zorg en Welzijn!
Op 11 maart wordt de Week van Zorg en Welzijn feestelijk geopend. Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Neem dan contact met ons op via info@regioplus.nl.

Pers
Download hier het logo van de Week van Zorg en Welzijn.

Onderstaande persberichten geven een impressie van de Week van Zorg en Welzijn 2019:
‘Week van Zorg en Welzijn 2019 van start’
‘Week van Zorg en Welzijn 2019 groot succes’

Landelijke krant ‘De Week van Zorg en Welzijn Special’
Om de Week van Zorg en Welzijn bij het Nederlandse publiek onder de aandacht te brengen, brengt Allin1Mediaservice in samenwerking met de werkgeversverenigingen zorg en welzijn en RegioPlus een landelijke Special zorg en welzijn uit met een oplage van ruim 4,1 miljoen. Deze Special werd begin maart huis aan huis verspreid. De Special staat vol met aansprekende artikelen over de leefwereld van medewerkers in zorg en welzijn. Elke regio heeft zijn eigen regio-editie met input vanuit zorg en welzijn in de regio. De regio-edities van 2016 kun je hier bekijken en doorlezen.  De regio-edities van 2017 kun je hier vinden en lezen.
Heb je interesse in een advertentie in jouw regionale editie? Neem dan contact op met jouw regionale werkgeversorganisatie

 

Week van Zorg en Welzijn - Campagne

Facebook en Twitter
Volg ons op Facebook (Week van Zorg en Welzijn) en Twitter (@WeekZorgWelzijn). Tweet mee met #wzw2019!

Zorg en welzijn in beeld