WEEK VAN ZORG EN WELZIJN

De Week van Zorg en Welzijn 2019 zit erop. We kijken terug op een prachtige week met veel mooie activiteiten en vele bezoekers. Ruim 1.350 zorg- en welzijnslocaties openden deze week hun deuren en lieten zien wat werken en leren in zorg en welzijn precies inhoudt. Bezoekers konden kennismaken met zorg en welzijn in hun eigen regio op banenmarkten, inspiratiemiddagen, speeddates, festivals en kansenmarkten. Ze ontmoetten werkgevers, loopbaancoaches en opleidingen en konden in gesprek met zorg- en welzijnsprofessionals. Voor velen was dit de eerste stap in zorg en welzijn en op deze manier zijn deze week vele vacatures gevuld.

Heb je naar aanleiding van de Week van Zorg en Welzijn interesse in werken en leren binnen Zorg en Welzijn? Kijk dan op www.ontdekdezorg.nl of meld je aan via www.sterkinjewerk.nl voor een gratis loopbaangesprek en ontdek waar jouw kansen en mogelijkheden liggen.

 

Volg ons op TwitterFacebook en Instagram en praat mee met #WZW2019!

NEEM EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Hier vind je alle organisaties die dit jaar meedoen.
Vul in het zoekvak je eigen adres, postcode en/of plaatsnaam in. Klik vervolgens op Zoek om deelnemende locaties in jouw omgeving te vinden. Wil je zien welke organisaties door heel Nederland mee doen? Zet dan Resultaten en Zoek radius op maximaal. (het vinden van de organisaties kan even duren)
Scroll na het zoeken naar onderen voor meer informatie.

Meedoen als organisatie?

De inschrijving voor de Week van Zorg en Welzijn 2020 is nog niet geopend. Kijk op onze ‘organisaties’ pagina voor meer informatie.

Heb je een vraag over de Wellness-vouchers, neem dan contact op met je regionale Werkgeversorganisatie. 

Bekijk hier onze Terugblik video van de Week van Zorg en Welzijn 2019:

Onze laatste Tweets

LAATSTE NIEUWS

Week van Zorg en Welzijn 2019 groot succes

De Week van Zorg en Welzijn 2019 zit erop. We kijken terug op een prachtige week met veel mooie activiteiten en vele bezoekers. Ruim 1.350 zorg- en welzijnslocaties openden deze week hun deuren en lieten zien wat werken en leren in zorg en welzijn precies inhoudt....

Lees meer

Week van Zorg en Welzijn 2019 van start!

De Week van Zorg en Welzijn 2019 is maandag 11 maart feestelijk geopend op Paleis Soestdijk. Maar liefst vijftien vaandeldragers uit zorg en welzijn werden deze middag officieel gehuldigd door ambassadeur Angela Groothuizen, staatssecretaris Blokhuis en de...

Lees meer