Op vrijdag 17 maart, tijdens de Week van Zorg en Welzijn, worden alle medewerkers in zorg en welzijn opgeroepen om mee te doen aan de landelijke Zorgfietsdag. Op de fiets naar je werk en werk aan je gezondheid!

Hoewel veel mensen al het goede voorbeeld geven, kunnen sommige medewerkers in zorg en welzijn nog een duwtje in de rug gebruiken om met hun fiets naar het werk te gaan. Daarom wordt in de Week van Zorg en Welzijn de landelijke Zorgfietsdag georganiseerd. Een stimulans voor alle medewerkers in deze sector om op de fiets te stappen.

Er zijn allerlei redenen waarom fietsen naar je werk verstandig is. Het is goedkoper dan met de auto, geen files, je hebt je dagelijkse beweging en minder stress. Met andere woorden: een activiteit die niet alleen goed is voor je gezondheid, maar je bovendien ook meer energie geeft.

Op zaterdag 18 maart, tijdens de Week van Zorg en Welzijn, zijn veel fiets-dealers geopend en is het mogelijk om gratis proefritten te maken op een (elektrische) fiets. Daarnaast kan deze vakspecialist u inzicht geven in de ‘de bedrijfsfiets’, waardoor uw werkgever tot € 749,- mee betaalt aan een nieuwe elektrische fiets. De dealer geeft u graag persoonlijk advies en kan een passend aanbod doen. Dus werknemers in de zorgsector: voortaan fluitend op de fiets naar het werk!

Kijk op https://qwic.nl/ om te zien welke fietsdealers geopend zijn.