Ook bij Stichting Maria gaan de deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn! Van maandag 13 maart t/m zaterdag 18 maart start er elke dag om 15:00 uur een rondleiding over het Sancta Maria complex.

Na de rondleiding is er nog de mogelijkheid om te kijken en/of te helpen bij het voeren van de dieren. Ze hebben kippen, varkens, bijen, biggetjes, geiten, lammetjes, enkele koeien en zelfs een echte Schotse Hooglander rondlopen. De monumentale moestuinen zijn ook een echte aanrader.

Stichting Maria is een bedrijf voor dagbesteding dat sturing en zingeving biedt aan het leven. Door middel van het aanbieden van dagbesteding in de vorm van activiteiten op en buiten het terrein, aan de hand van een samen met de participant opgesteld plan, ontwikkeling bewerkstelligen, zelfredzaamheid bevorderen en/of bewustwording en deelnemen aan de maatschappij. De thuisbasis is het terrein van pensionaat Sancta Maria in de wijk Hees. Een plek waar je onder begeleiding je dag op een zinvolle en passende manier kunt invullen. Ze bieden diverse werkzaamheden, van de onderhoud van het terrein en de dierenverblijven tot het onderhouden van de moestuin, het faciliteren van de verhuur van de kapel en nog veel meer.

Je vindt Sancta Maria aan de Bredestraat 170 in Nijmegen. Je bent van maandag 13 maart tot en met zaterdag 18 maart elke dag vanaf 15:00 uur welkom! Klik hier voor de website.