Wij danken onze partners voor het mede mogelijk maken van de Week van Zorg en Welzijn!

 

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport maakt het mogelijk dat deze campagne gevoerd kan worden. Nederland gezond en wel. Dat is het motto van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Well-Fair is gespecialiseerd in producten en oplossingen die ervoor zorgen dat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast biedt Well-Fair mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende verwenarrangementen.

 

 

dio-logo

Schoonheid, gezondheid en verzorging zijn het hart van iedere D.I.O. drogisterij waar de consument op nummer één staat. De D.I.O. drogist neemt de tijd voor haar klanten en onderscheidt zich van de concurrentie door een open en warme benadering van haar klanten.

 

 

philadelphia-logo

Philadelphia is een landelijke zorginstelling. Ze begeleiden mensen met een verstandelijke beperking en willen dat cliënten gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen.

 

Heel Holland Zorgt is een platform van social media en tv waarbij op betrokken wijze bijzondere verhalen van liefde en passie uit zorg en welzijn worden verteld en in beeld worden gebracht.

 

 

 

CNV Zorg & Welzijn is dé vakbond voor mensen die (willen) werken of hebben gewerkt in de zorg zoals: verpleging, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Zij zorgen ervoor dat jij met plezier je werk kunt doen.

DagjeWellness.nl is hét kennisplatform over wellness. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor je eerste keer wellness, maar ook inspiratie en leuke wellness weetjes. DagjeWellness.nl heeft zes wellnessresorts onder haar hoede: de Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur, SpaSense & SpaWell.


Service Apotheken
zijn apotheken waar de apotheker zelf eigenaar is. Ze werken intensief met elkaar samen om u de beste service en zorg te kunnen bieden. In overleg met uw artsen helpt uw Service Apotheker om, samen met een deskundig team, voor u het beste geneesmiddel te vinden.


QWIC
is een snelgroeiend bedrijf van elektrische tweewielers gevestigd in Amsterdam. QWIC zet zich in om mensen te verleiden vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan.

Het Reumafonds is er voor bijna 2 miljoen Nederlanders met een vorm van reuma. Het Reumafonds wil mensen met reuma helpen zichzelf te helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun leven en het omgaan met reuma.

 

 

 


Allin1Mediaservice
is een allround mediaservicebureau. Met een frisse blik op het huidige medialandschap en een kritische kijk op alle toekomstmogelijkheden, functioneren ze graag als partner in het vertalen van uw boodschap in een passend medium.

 

 

 

 

!-- Google-code voor remarketingtag -->