Werken en leren in zorg en welzijn verandert en vernieuwt en daarom is er altijd behoefte aan nieuwe medewerkers. Voor jongeren die graag kiezen voor Zorg & Welzijn zijn er interessante opleidingen en veel toekomstmogelijkheden. Tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2018 gaat YouTuber Thomas van Grinsven op pad om te kijken welke leuke beroepen en opleidingen er zijn in zorg en welzijn! Hij vertelt je over zijn ervaringen in korte video’s.

Deze video’s zijn ook te zien in het tv-programma Heel Holland Zorgt, wat iedere zaterdag om 16:30 te zien is bij SBS6.

YouTuber Thomas van Grinsven loopt een dagje mee bij Nusantara Zorg waar ze bijzondere cultuurspecifieke zorg verlenen aan ouderen met een Nederlands-Indische of Indonesische achtergrond. In deze eerste vlog laat hij zien wat hij meemaakt en hoe hij deze dag beleeft.

Vond je deze video leuk en wil je meer weten over een baan als verpleegkundige of verzorgende? Kijk dan hier en hier.

YouTuber Thomas van Grinsven gaat voor de Week van Zorg en Welzijn een dagje naar het Living Lab in Amersfoort. In dit Living Lab kunnen studenten en zorgprofessionals kennis maken met de dagelijkse praktijk en de nieuwste technische mogelijkheden op het gebied van (ouderen)zorg.In zijn video laat hij zien wat hij meemaakt en hoe hij deze dag beleeft.

Vond je deze video leuk en wil je meer weten over een baan in zorg en welzijn met techniek? Kijk dan hier en hier.