Campagne Week van Zorg en Welzijn 2017

De Week van Zorg en Welzijn wordt georganiseerd door de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn die samenwerken in Stichting RegioPlus. De Week van Zorg en Welzijn heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en jongeren te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. De Week van Zorg en Welzijn 2017 vindt plaats van 13 t/m 18 maart. Wil je meer weten over de Week van Zorg en Welzijn? Beluister dan dit Radiofragment.

Promotiemateriaal
Bestel hier je promotiemateriaal voor de Week van Zorg en Welzijn 2017. Download hier de poster “Wij dragen zorg en welzijn een warm hart toe” om zelf af te drukken.

Deelnemen als organisatie?
Neem contact op met je regionale werkgeversorganisatie om je aan te melden voor de Week van Zorg en Welzijn en voor meer informatie.

De Week begint met Zorg en Welzijn!
Op 13 maart wordt de Week van Zorg en Welzijn op vele plekken in het land feestelijk geopend. Het programma voor deze dag wordt later bekend gemaakt.

Pers
Download hier het logo van de Week van Zorg en Welzijn. Download hier persberichten:
Week van Zorg en Welzijn 2017 groots van start
YouTuber Niek Roozen in Actie voor Week van Zorg en Welzijn
Heel Holland Zorgt terug bij SBS6

Landelijke krant ‘De Week van Zorg en Welzijn Special’
Om de Week van Zorg en Welzijn bij het Nederlandse publiek onder de aandacht te brengen, brengt Allin1Mediaservice in samenwerking met de werkgeversverenigingen zorg en welzijn en RegioPlus een landelijke Special zorg en welzijn uit in 22 edities met een oplage van ruim 6 miljoen. Deze Special wordt vanaf 6 Maart 2017 huis aan huis verspreid. De Special staat vol met aansprekende artikelen over de leefwereld van medewerkers in zorg en welzijn. Elke regio heeft zijn eigen regio-editie met input vanuit zorg en welzijn in de regio. De regio-edities van 2016 kun je hier bekijken en doorlezen.  De regio-edities van dit jaar kun je hier vinden en lezen.
Heb je interesse in een advertentie in jouw regionale editie? Neem dan contact op met jouw regionale werkgeversorganisatie.

‘Heel Holland Zorgt’
Tijdens de Week van Zorg en Welzijn wordt op SBS6 dagelijks het tv-programma ‘Heel Holland Zorgt’ uitgezonden. Heel Holland Zorgt is een kort programma waarin de ontwikkelingen en het werk in de zorg op een toegankelijke en optimistische manier worden vertoond. BN’ers stappen voor even uit hun dagelijkse leventje en lopen een halve dag mee met professionals in de zorg. Tijdens deze dag komen de BN’ers er achter wat er nou allemaal precies bij komt kijken, en dat het werk in de zorg pittig en ingrijpend kan zijn. Maar vooral ook heel erg dankbaar en bijzonder. De zorg staat niet stil. Daarom is er aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen op technologisch gebied, maar ook op het menselijke vlak: de cliënt en patiënt staan centraal. Ook komen de zorgprofessionals van de toekomst aan het woord.

Heel Holland Zorgt wordt van 13 tot en met 17 maart 2017 uitgezonden op SBS6. Om half 4 ’s middags (15:30) zijn we te zien, en om half 1 ’s ochtends (00:30) is er een herhaling.

Facebook en Twitter
Volg ons op Facebook (Week van Zorg en Welzijn) en Twitter (@WeekZorgWelzijn). Tweet mee met #weekzorgenwelzijn!

Zorg en welzijn in beeld

!-- Google-code voor remarketingtag -->